Blogg

Blogg

Lisbeth Lärare mot Tobak

World Conference Tobacco or Health

Av Annajohanna Thuresson / 29 mars, 2018 / Kommentarer inaktiverade för World Conference Tobacco or Health

Vår lärare Lisbeth som är engagerad i Lärare mot Tobak har deltagit i den 17:e upplagan av World Conference Tobacco or Health (WCTOH) i Kapstaden Sydafrika 7-9 mars 2018. Årets konferens handlade om arbetet för en tobaksfri framtid.

Read More
Elevblogg Stina Ekelund

Allt har ett slut

Av Ystad Gymnasium / 7 juni, 2016 / Kommentarer inaktiverade för Allt har ett slut

London, London, London, Englands huvudstad och numera mitt andra hem. Tänk vad tiden går fort när man har roligt kanske låter som en klyscha men herregud vad tiden har gått fort. Även fast jag har varit med om otroligt mycket känns det inte som det var jätte längesedan som jag satt där på Kastrup, med fjärilar i magen i väntan på mitt, än så länge i alla fall, livs äventyr.

Read More
air experience NA

NA14B fick flyga med Copenhagen Air Experience

Av Ystad Gymnasium / 28 april, 2016 / Kommentarer inaktiverade för NA14B fick flyga med Copenhagen Air Experience

Tiden gick fort eftersom det var så otroligt kul. Alla vill återvända och flyga mer. Egentligen kan vi bara avsluta det här på ett sätt: om du får chansen att flyga på Copenhagen Air Experience – ta den!

Read More
Ystad Gymnasium mot cancer

Ystad Gymnasium mot cancer

Av Annajohanna Thuresson / 3 februari, 2016 / Kommentarer inaktiverade för Ystad Gymnasium mot cancer

Ystad Gymnasium har valt att uppmärksamma Världscancerdagen torsdagen 4/2, ett helt program i aulan kl 09.00-15.00. Initiativet till denna dag togs av Izabella Larsson, EK13.

Read More

Låst för att vårt samhälle håller på att förändras

Av Annajohanna Thuresson / 16 november, 2015 / Kommentarer inaktiverade för Låst för att vårt samhälle håller på att förändras

Knivdåd i Trollhättan, misshandlad 2-åring, terrorattack i Paris och låsta dörrar på Österport. Alla speglar de ett samhälle som håller på att förändras. Ett samhälle där också skolans tidigare trygga sfär fått sina sprickor, något som vi måste försöka motverka på alla sätt som går. För snart fyra år sedan fattade Park och Österports skolledning […]

Read More
Scroll to Top