Blogg

Blogg

Lisbeth Lärare mot Tobak

World Conference Tobacco or Health

29 mars, 2018

Vår lärare Lisbeth som är engagerad i Lärare mot Tobak har deltagit i den 17:e upplagan av World Conference Tobacco or Health (WCTOH) i Kapstaden Sydafrika 7-9 mars 2018. Årets konferens handlade om arbetet för en tobaksfri framtid.

Läs mer
Elevblogg Stina Ekelund

Allt har ett slut

7 juni, 2016

London, London, London, Englands huvudstad och numera mitt andra hem. Tänk vad tiden går fort när man har roligt kanske låter som en klyscha men herregud vad tiden har gått fort. Även fast jag har varit med om otroligt mycket känns det inte som det var jätte längesedan som jag satt där på Kastrup, med fjärilar i magen i väntan på mitt, än så länge i alla fall, livs äventyr.

Läs mer
air experience NA

NA14B fick flyga med Copenhagen Air Experience

28 april, 2016

Tiden gick fort eftersom det var så otroligt kul. Alla vill återvända och flyga mer. Egentligen kan vi bara avsluta det här på ett sätt: om du får chansen att flyga på Copenhagen Air Experience – ta den!

Läs mer
Ystad Gymnasium mot cancer

Ystad Gymnasium mot cancer

3 februari, 2016

Ystad Gymnasium har valt att uppmärksamma Världscancerdagen torsdagen 4/2, ett helt program i aulan kl 09.00-15.00. Initiativet till denna dag togs av Izabella Larsson, EK13.

Läs mer
Låst för att vårt samhälle håller på att förändras gatan 0081 Ystad Gymnasium

Låst för att vårt samhälle håller på att förändras

16 november, 2015

Knivdåd i Trollhättan, misshandlad 2-åring, terrorattack i Paris och låsta dörrar på Österport. Alla speglar de ett samhälle som håller på att förändras. Ett samhälle där också skolans tidigare trygga sfär fått sina sprickor, något som vi måste försöka motverka på alla sätt som går. För snart fyra år sedan fattade Park och Österports skolledning […]

Läs mer
Rulla till toppen