Stylistklippet

Salongen drivs av elever från Hantverksprogrammet.
Ingång från Industrigatan 6 i Ystad.

Stylistklippet är öppet

Stylistklippet drivs av elever på Hantverksprogrammet och är elevernas verkliga salongsmiljö där de får öva praktiskt på riktiga kunder och kundmottagning. Eleverna läser antingen till Frisör eller Hår- och makeupstylist.

På grund av Covid-19 har vi begränsat antal tider för våra kunder. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och vi förväntar oss att du vid minsta symptom stannar hemma.

Måndagar kl 12.15-16.00 - vecka 18, 19, 20, 22
Onsdagar kl 8.30-12.00 - vecka 16, 17, 18, 19

Boka tid

Vi tar endast emot bokningar via telefon 0704-34 05 18 under våra öppettider, se ovan. Övriga tider har vi annan undervisning och har ingen möjlighet att svara.

Ev. ändringar kan ske på kort varsel så håll er uppdaterade här eller via Instagram och Facebook. Vi håller stängt under lovveckor.

Välkommen!

Prisexempel

• Bryn, färgning och plockning | 60:-
  • Klippning | 140:-
  • Slingor i folie | 290:-
  • Färgning från | 270:-
  • Permanent | 380:-

Vi söker modeller

Eleverna som läser till Hår- och makeupstylist jobbar med modeller för genomförandet av sina skoluppgifter och söker regelbundet modeller av olika kön, åldrar och etniciteter, för olika typer av styling. Vi söker modeller genom Stylistklippets Facebook-sida. Gilla sidan ”Stylistklippet – Ystad Gymnasium” för att bli uppdaterad om när vi söker modeller.

Stylistklippet på sociala medier

Följ oss i våra sociala medier för att se elevernas arbete och kreationer.