Stylistklippet

Salongen drivs av elever från Hantverksprogrammet.
Ingång från Industrigatan 6 i Ystad.

Stylistklippet har öppet på onsdagar kl 8.30-12.00.

Vi har öppet följande onsdagar 4 november, 18 november och 25 november.
För att boka tid ring till salongen på 0704-34 05 18. Vi svarar först efter 4/11 kl 8.30.

Med reservation för att öppettiderna kan ändras på grund av schemabrytande aktiviteter. Vi håller stängt under lovveckor.

Stylistklippet drivs av elever på Hantverksprogrammet. Eleverna läser antingen till Frisör eller Hår- och makeupstylist.

Stylistklippet är våra hantverkselevers verkliga salongsmiljö där de får öva praktiskt på riktiga kunder och kundmottagning.

Prisexempel

• Bryn, färgning och plockning | 60:-
  • Klippning | 140:-
  • Slingor i folie | 290:-
  • Färgning från | 270:-
  • Permanent | 380:-

Vi söker modeller

Eleverna som läser till Hår- och makeupstylist jobbar med modeller för genomförandet av sina skoluppgifter och söker regelbundet modeller av olika kön, åldrar och etniciteter, för olika typer av styling. Vi söker modeller genom Stylistklippets Facebook-sida. Gilla sidan ”Stylistklippet – Ystad Gymnasium” för att bli uppdaterad om när vi söker modeller.