Stylistklippet

Salongen drivs av elever från Hantverksprogrammet.
Ingång från Industrigatan 6 i Ystad.

Stylistklippet - där eleverna stylar dig!

Stylistklippet drivs av elever på Hantverksprogrammet och är elevernas verkliga salongsmiljö där de får öva praktiskt på riktiga kunder och kundmottagning. Eleverna läser antingen till Frisör eller Hår- och makeupstylist.

Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer ang Covid-19 och förväntar oss att du vid minsta symptom stannar hemma.

Öppettider HT 2022

Vi håller öppet för kundpass på
onsdagar kl 8.30-12.00

14/9, 21/9, 5/10, 12/10, 19/10, 16/11 och 7/12

Boka tid via telefon

Vi tar endast emot bokningar via telefon 0704-34 05 18. Våra telefontider är onsdagar kl 8.30-12.00.
Övriga tider har vi annan undervisning och har ingen möjlighet att svara.

Ev. ändringar kan ske på kort varsel så håll er uppdaterade här eller via Instagram och Facebook. Vi håller stängt under lovveckor.

Välkommen!

Prisexempel

• Bryn, färgning och plockning | 90:-
  • Klippning | 180:-
  • Slingor i folie | 360:-
  • Färgning från | 360:-
  • Permanent | 450:-

Vi söker modeller

Eleverna som läser till Hår- och makeupstylist jobbar med modeller för genomförandet av sina skoluppgifter och söker regelbundet modeller av olika kön, åldrar och etniciteter, för olika typer av styling. Vi söker modeller genom Stylistklippets Facebook-sida. Gilla sidan ”Stylistklippet – Ystad Gymnasium” för att bli uppdaterad om när vi söker modeller.

Stylistklippet på sociala medier

Följ oss i våra sociala medier för att se elevernas arbete och kreationer.

Vår härliga svensklärare Pia stylad av elever i åk 3 till föräldramötet. #ystadgymnasium
Nu är vi redo att starta vår kundmottagning med frisörelever årskurs 3. Onsdagar kl 8.30-12.00, med start vecka 37. Följande veckor under höstterminen har salongen öppet: 37,38,40,41,42,46,48 och 49.
Vi tar endast emot bokning via telefon på våra öppettider.
Välkomma🌻
Såhär fantastiskt arbetsplats har åk 3 Hår- och makeupstylist idag. Uppdrag: Relamfotografering för Parfym. Location: Skog. @ystadgymnasium #ystadgymnasium #hårochmakeupstylist #makeupartist #hårstylist #gymnasieval2022