Anton: “Jag älskar processen från idé till färdig produkt”

Mitt namn är Anton Kihlberg Larsson och jag går andra året på Teknikprogrammet på Ystad Gymnasium. I år har jag fått möjligheten att starta UF-företag och valt att kombinera detta med mitt brinnande motorintresse samtidigt som jag vill ge unga förare möjlighet att köra ett säkert och tryckt fordon till ett rimligt pris. Mitt företag erbjuder därför ombyggnation av personbil till färdig A-traktor. Mer information finns på instagram: aklatraktorer

– Jag älskar processen från idé till färdig produkt, berättar Anton.

Anton Kihlberg Larsson ville kombinera sitt motorintresse med entreprenörskap. Nu bygger han om personbilar till a-traktorer – när han inte själv kör. – “Det bästa med a-traktorer är friheten”, säger han.

Anton bestämde sig för att bygga om personbilar till a-traktorer som UF-företag. Han beskriver sig som en perfektionist i allt han gör.

Läs hela artikeln om Antons affärsidé och intresse av att bygga om personbilar till A-traktorer. Skriven av Ystads Allehanda.

Scroll to Top