RL, Restaurang och livsmedel på Ystad Gymnasium

APL på Restaurang- och livsmedelsprogrammet

Innehåll
    risselmagasinet

    Restaurang- och livsmedelsprogrammet är ett yrkesprogram som förbereder våra elever och ger dem grundläggande kunskaper för att kunna arbeta med mat, dryck och servering. Programmet ska bidra till att utveckla elevernas förståelse, kunskaper och färdigheter inom yrket.

    Våra elever har minst 15 veckors APL, vilket gör att eleven är väl rustad för kommande yrkesval inom kök och servering.

    I åk 3 är eleverna lärlingar vilket innebär att de har APL mer än halva utbildningstiden.

    Viktig information

    1. Introduktion

    2. Kontaktuppgifter

    3. Avtal och kontrakt

    4. Arbetsmiljö och ansvar

    5. Behörighetskurser och certifikat

    6. Poängplan och kursinnehåll

    7. Uppföljning och bedömning

    8. Handledarutbildning

    9. Övrigt

    10. Programspecifik info

    Kontaktperson

    Tomas Dahl

    Lärare
    tomas.dahl(a)edu.ystad.se
    0709-23 07 07

    Mattias Rådmark

    Mattias Rådmark

    Rektor område 5
    mattias.radmark(a)ystad.se
    0704 31 17 00

    Rune Olsson

    Rune Olsson

    Yrkeslärare
    rune.olsson(a)edu.ystad.se
    0704-34 05 45

    Scroll to Top