Moa, fd elev

”Jag tycker allt är bra med Bygg- och anläggningsprogrammet. Lärarna är superbra och lektionerna är roliga. Linjen är ju också väldigt bra för detta har vi nytta av resten av livet. Programmet passar mig för att jag är praktiskt person, jag gillar att göra saker och inte att sitta still.

Jag har valt snickare som inriktning för det har varit roligt när vi provat på det i skolan. Min farfar rekommenderade det också för att som snickare man göra mycket varierande uppgifter. Jag funderar även på plattsättare så jag ska prova det på praktiken. Jag kan även lägga till att i början, precis innan skolan började, velade jag mycket över mitt val eftersom jag inte visste om där var fler tjejer som sökt programmet. Men egentligen hade det inte gjort så mycket för min del eftersom jag tycker att jag har lätt för att umgås med killar också. Men just då velade jag fram och tillbaka, men jag bestämde mig för att jag skulle göra det ändå för att jag kände att jag programmet var rätt för mig och det har visat sig att jag hade rätt. Jag trivs jättebra med lärare, elever och allt vi gör!”

Student 2017