Årets bygglärling kommer från Ystad Gymnasium!

Årets Bygglärlingar åker till Barcelona

Bland cirka 200 bygglärlingar i södra Skåne har fem stycken tilldelats stipendiet Årets Bygglärling 2016 av Malmö-Lunds Byggmästareförening, i samarbete med Sveriges Byggindustrier. I 45 år har stipendiet delats ut för att uppmuntra lärlingar att nyttja sin lärlingstid på bästa sätt.

Återigen har Ystad Gymnasium varit med och utbildat Årets bygglärlingar i Skåne. Det är femte året i rad som årets lärling kommer från Bygg- och anläggningsprogrammet på Ystad Gymnasium. Vi är ett stolt gymnasium och hälsar grattis till Viktor Lindqvist och Dennis Magnusson!

I våras nominerade arbetsledare, lärare samt kollegor de lärlingar som de ansåg gjort sig förtjänta av utmärkelsen Årets Bygglärling. De som valdes ut var:

  • Viktor Lindqvist- Träarbetare på Bröderna Erlandsson Bygg AB
  • Victor Jörgensen-Plattsättare på Plattsättningsbolaget i Malmö AB
  • Joakim Wendel- Murare på JM AB
  • Dennis Magnusson- Träarbetare på Knut Edstrand Byggnads AB
  • Ghodrat Ramazan- Träarbetare på NCC Construction AB

Förutom äran innehåller också stipendiet en studieresa till Barcelona. Stipendiebevisen överlämnades vid Malmö-Lunds Byggmästareförenings styrelsemöte på Jörgen Kocksgatan 1 B, den 7 september 2016 i Malmö av föreningens ordförande Per-Anders Olsson.

Privat foto: Längst till vänster på bild ser ni Viktor Lindqvist och till höger om honom står Dennis Magnusson.

[button color=”danger” link=”https://www.sverigesbyggindustrier.se/arets-bygglarlingar-aker-till-barcelona__6463″ size=”default” icon_before=”arrow-right” target=”_self” block=”false”]Bygglärlingar åker till Barcelona[/button]

 

Postad i
Rulla till toppen