APL på Restaurang- och livsmedelsprogrammet

Restaurang- och livsmedelsprogrammet är ett yrkesprogram som förbereder våra elever och ger dem grundläggande kunskaper för att kunna arbeta med mat, dryck och servering. Programmet ska bidra till att utveckla elevernas förståelse, kunskaper och färdigheter inom yrket. Våra elever har minst 15 veckors APL, vilket gör att eleven är väl rustad för kommande yrkesval inom kök och servering.

Kontaktpersoner för APL på Restaurang och livsmedel

  • Dahl, Tomas
    RL
    Dahl, Tomas
  • Rådmark, Mattias
    Rektor omr. 5
    Rådmark, Mattias
  • Olsson, Rune
    RL
    Olsson, Rune
Dahl, Tomas
RL

Lärare
tomas.dahl(a)edu.ystad.se
0709-23 07 07

Rådmark, Mattias
Rektor omr. 5

Rektor område 5
mattias.radmark(a)ystad.se
0704-31 17 00

BA EE FT HT HVFRI HVSTY RL

Olsson, Rune
RL

Yrkeslärare
rune.olsson(a)edu.ystad.se
0704-34 05 45

1. Introduktion

2. Kontaktuppgifter

 

3. Avtal och kontrakt

 

4. Arbetsmiljö och ansvar

5. Behörighetskurser och certifikat

6. Poängplan och kursinnehåll

7. Uppföljning och bedömning

 

8. Handledarutbildning

9. Övrigt

 

10. Programspecifik info