Stora Idrottsdagen 2017

Ystad Gymnasium är sponsorer till årets Stora Idrottsdagen den 18 feb. Vi vill stödja våra blivande, nuvarande eller före detta elever i sin utveckling inom idrott och därför väljer vi att sponsra Stora Idrottsdagen och utmärkelserna som delas ut.

Dagen då vi hyllar årets idrottshjältar

Stora Idrottsdagen är ett årligt evenemang där vi premierar och hyllar enskilda idrottare, eldsjälar och föreningar i sydöstra Skånes blomstrande idrottsvärld. Här lyfter vi fram de framgångsrika lagen och idrottsstjärnorna såväl som de genuina eldsjälar som sällan syns i rampljuset men ändå betyder så mycket för föreningarnas arbete.

Arrangörer av Stora Idrottsdagen är Ystads Allehanda och Sparbanken Syd.

[button color=”default” link=”http://www.idrottsdagen.se/kop_biljetter/” size=”default” icon_before=”arrow-right” target=”_self” block=”false”]Biljetter[/button] [button color=”yellow” link=”http://www.idrottsdagen.se” size=”default” icon_before=”arrow-right” target=”_self” block=”false”]Stora Idrottsdagen[/button] [button color=”pink” link=”http://www.idrottsdagen.se/nominerade/” size=”default” icon_before=”star” target=”_self” block=”false”]Nominerade[/button]

Postad i
Rulla till toppen