Ystad Gymnasium skol IF

Vår skolidrottsföreningen ska ha kick off nr 2! Onsdagen den 14/9 kl 15.00-17.00.

Alla som går på skolan är välkomna. Det är gratis och mat serveras även den här gången!

Vi ses på gräsytan på skolans innergård. Vi inleder med en gemensam uppvärmning och gruppträning på gräset. Därefter tar vi en paus och äter korv i bröd. Vi lagar maten på plats!

Sedan avslutar vi men volleyboll och testar den nya basketkorgen på skolgården. Vi hoppas förstås vädret blir bra. I annat fall går vi in i skolans gympasal.

Alla är hjärtligt välkomna!

Vid frågor, kontakta

Sverker Meyer – [email protected], 0709-230717

Gustav Persson – [email protected]://www.ystadgymnasium.se, 0704-340556

Kick Off Ystad Gymnasium IF!

Kick off onsdagen den 7/9 kl 15.00-17.00

Vi ses på gräsytan på Österports innergård. Vi inleder med en gemensam uppvärmning och gruppträning på gräset. Därefter tar vi en paus och äter fajitas och kebab i bröd. Vi lagar maten på plats!

Sedan avslutar vi med volleyboll och testar den nya basketkorgen på skolgården. Vi hoppas förstås vädret blir bra. I annat fall går vi in i skolans gympasal på Österport.

Alla elever är hjärtligt välkomna!

Foto: Ett härligt skol IF-minne från VT16 och ett lyckat samarbete med Ystads Tennis Klubb!

Har du frågor, kontakta oss

Sverker Meyer – [email protected], 0709-23 07 17

Gustav Persson – [email protected]://www.ystadgymnasium.se, 0704-34 05 56

Skol IF är igång!

I onsdags var det äntligen kick-off för Ystad Gymnasiums Skol IF. Ett trettiotal elever deltog i ett gympapass under ledning av Carina Lloyd som sedan följdes av gemensam fika. Därefter stod basket och stationsträning på schemat. Stämningen var på topp bland ledare och elever.

Nedim (SI) och Gulistan (NA) sammanfattar dagen:

Vad tycker ni om dagens aktiviteter?

Det var roligt, kul med olika aktiviteter men framförallt var det bra med gemenskapen. Ett bra sätt att lära känna andra.

Vad hoppas ni att Skol-IF kommer att ge framöver?

Vi hoppas att responsen på detta blir bra. Ta gärna med en kompis till nästa tillfälle. Det känns som en bra grej och vi tror att detta kommer bli bra.

Skol IF träffas igen onsdagen den 17 februari kl. 15:00-17:00 i gymnastiksalen på Österport.
Hoppas vi ses!

Vi byter namn till Ystad Gymnasium

Från och med 1 januari 2016 blir Sydskånska gymnasiet en del av Ystads kommun och kommer därmed att byta namn till Ystad Gymnasium i samband med övergången. Lokalerna kommer fortfarande att kallas för Park och Österport.

Ändringen av namnet innebär ingen förändring för våra elever i deras studier. Samtliga program som vi erbjuder idag kommer fortfarande att erbjudas under läsåret 2015/2016.

Byte av logotyp

Vi har börjat ändra vår kostym redan nu och det är ett arbete som kommer att pågå under 2016.

Till Ystads kommuns hemsida