Öppet hus Naturbruksprogrammet

Föranmälan krävs och att du är frisk.

Söndag 7 februari 2021

*FULLBOKAT!*

Vi erbjuder dig ett Öppet hus för Naturbruksprogrammet, där du kommer att få veta mer om programmet och se miljön i Ystad Djurpark där en stor del av utbildningen sker. Vi kommer att hålla Öppet hus utomhus.

Tid
Vi startar på olika tider, boka dig på den tid som du kan komma.

Har du redan bokat en tid, så kommer Studie- och yrkesvägledaren att höra av sig om din tid behöver ändras. Vi hade först bara kl 11.00 men den tiden är redan fullbokad.

Men beroende på hur många som anmäler sig måste vi kanske skapa olika starttider för att minska antalet i en grupp. Vi kommer att höra av oss till den mailadress du anger vid bokningen.

Beroende på situationen kan vi eventuellt göra om det till ett digitalt besök. Mer information kommer isåfall.

Begränsat antal
Vi tar emot ett begränsat antal deltagare. En ungdom i årskurs 9 får lov att ta med en vårdnadshavare, för att vi inte ska bli för många. Det är också viktigt att du och din vårdnadshavare är friska vid besöket.

Boka dig
Du måste boka dig och din vårdnadshavare via formuläret nedan. Endast anmälda släpps in.

Hitta hit
Ystad Djurpark
Skårby, 27191 Ystad

Vi ses ute på Ystad Djurpark!

Ett år på Ystad Djurpark

Ystad djurpark och Ystad Gymnasium samarbetar för att kunna ge en gymnasieutbildning som inte liknar någon annan. När du läser Naturbruk (NB) får du tillbringa sammanlagt ett helt år på Ystad djurpark. Du har både teoretiska och praktiska lektioner i djurparken som ger dig jättemycket erfarenhet av olika arter och hur man praktiskt arbetar med dem. Utöver all tid i parken har du också 15 veckors arbetsplatsförlagt lärande (APL) som du kan använda för att besöka andra arbetsplatser där man också arbetar med djur.

Ystad Gymnasium_NB2017_72px

Scroll to Top