Lunch med inspiration på menyn

Det blev ett inspirerande möte när Hemrex i veckan lånade ut sin VD Lars Larsson för en lunch med två unga, drivna entreprenörer! UF-företagarna Emil Malmborg och Daniel Schnell fick många bra tips och råd med sig för att vidareutveckla sin affärsidé.

– Det var jätteroligt att få träffa Lars och höra om Hemrex fantastiska tillväxtresa! säger Emil som tillsammans med klasskompisen Daniel driver UF-företaget Modern Visuals, som erbjuder grafiska lösningar för både andra UF-företag och mindre lokala verksamheter. De läser båda tredje året på Ystad Gymnasiums Ekonomiprogram på Österport.

– Vi gick först en rundvandring i Hemrex kontorslokaler och ställde frågor till Lars, berättar Emil. Det var spännande att höra hur Hemrex vuxit så mycket och på så kort tid. Under lunchen fick vi många bra idéer till hur vi kan arbeta vidare med vårt företag, det är värdefullt och nyttigt att höra från någon som vet hur det är att starta och driva företag.

För Lars var mötet med de unga entreprenörerna en riktig glädje-boost!

– Det gör mig så glad att träffa driftiga och duktiga ungdomar, säger Lars. Jag tror att det är otroligt viktigt att dela med sig av sina erfarenheter och därigenom inspirera till entreprenörskap. Jag gav killarna lite idéer kring affärsmodellen och tips om att sätta upp mål, både för sig själva och för företaget för att nå dit de vill. Vi ska ses igen i januari för att följa upp hur långt de kommit, det ser jag verkligen fram emot!

Text skriven av Hemrex.

[button color=”slate_grey” link=”http://www.hemrex.se” size=”default” icon_before=”globe” target=”_self” block=”false”]Hemrex[/button]

[button color=”orange” link=”https://www.ystadgymnasium.se/gymnasieekonom/” size=”default” icon_before=”arrow-right” target=”_self” block=”false”]Ekonomiprogrammet[/button]

Postad i
Rulla till toppen