Workshop med Continental Foods

Restaurang- och livsmedelsprogrammet har haft besök en heldag av Johan Engström, Culinary Advisor, på Continetal Foods. Johan höll i smakskola för våra elever och visade produkter från deras varumärken Bong. Eleverna från åk 2 och 3 lagade mat tillsammans med Johan och läraren Rune i köket, som de sedan fick smaka och utvärdera. Maten som tillagades var olika utvalda rätter från Continental Foods recept och från Bong hade eleverna olika sorters buljonger att använda till i matlagningen.

Ett inspirerande utbyte av kunskap mellan näringsliv och skola, där eleverna får många nya kunskaper att ta med sig i sin utbildning till att bli kockar.

[button color=”danger” link=”http://continentalfoods.se/page/i-europa” size=”default” icon_before=”arrow-right” target=”_self” block=”false”]Continental Foods[/button] [button color=”orange” link=”https://www.ystadgymnasium.se/restaurang-och-livsmedelsprogrammet/” size=”default” icon_before=”arrow-right” target=”_self” block=”false”]Restaurang- och livsmedelsprogrammet[/button]

Postad i
Rulla till toppen