Brännbollsturnering område 1

Idag har hela område 1 haft brännbollsturnering på Idrottsplatsen i Ystad. Eleverna i åk 2 och 3 på Barn- och fritidsprogrammet har planerat turneringen som en uppgift i kurserna “Aktivitetsledarskap”, “Idrott och hälsa” och “Fritids- och friskvårdsverksamheter”.

Johanna och Mattie som varit med och planerat aktiviteten berättar om att det ligger mycket planering bakom turneringen med så många människor inblandade. Eleverna har bl.a skaffat sponsorer, bokat mat via skolrestaurangen, varit ute i varje klass och informerat om turneringen och spelregler, lagt upp spelschema, fixa verktyg för att bygga upp banorna, fixat ljudsystem och beställt CREW-tröjor för arrangörerna.

[button color=”info” link=”https://www.ystadgymnasium.se/barn-och-fritidsprogrammet/” size=”default” icon_before=”arrow-right” target=”_self” block=”false”]Barn och Fritid[/button] [button color=”royal” link=”https://www.ystadgymnasium.se/naturbruksprogrammet/” size=”default” icon_before=”arrow-right” target=”_self” block=”false”]Naturbruk[/button] [button color=”danger” link=”https://www.ystadgymnasium.se/vard-och-omsorgsprogrammet/” size=”default” icon_before=”arrow-right” target=”_self” block=”false”]Vård och omsorg[/button] [button color=”danger” link=”https://www.ystadgymnasium.se/vard-och-omsorgsprogrammet-larling/” size=”default” icon_before=”arrow-right” target=”_self” block=”false”]VO Lärling[/button]

Postad i
Rulla till toppen