Kontakta oss

Här kan du kontakta oss, fråga om antagningen, sjukanmälan, kontakta någon av våra anställda, frågor om läsårstider, be om kopia av ditt gymnasiebetyg. Längst ner finns även kontaktformulär, bara fyll i och skicka direkt.

Antagningen årskurs 1

Frågor kring antagningen, om du vill byta program, inte vill gå ditt andra handsval mm. Ber vi dig att höra av dig till Antagningen i Trelleborg då det är de som sköter alla frågor kring antagningen under sommarlovet, innan skolan startar. Hör av dig till antagning@trelleborg.se eller ring 0410-733605.

pil pekar ner mot knapp

Behöver du komma i kontakt med en av våra anställda?

På vår personalsida hittar du all vår personal, organiserade efter arbetsområde.

pil_ner_left_white

Kontakta receptionen

Receptionen är öppen mån-fre kl 08.00-16.00, med lunchpaus kl 12.00-13.00. Receptionen finns på Österport, ingången från Surbrunnsvägen 1.
Ring receptionen på telefon 0411-57 74 38.

Läsårstider

Våra läsårstider hittar du längst ner till höger i sidfoten på denna sida. I det svarta fältet. De läsårstider som är bestämda finns att hitta där, datum för längre in i framtiden kan vi inte svara på.

Önskar du kopia på ditt gymnasiebetyg?

Klicka på knappen nedan och beställ en kopia av ditt gymnasiebetyg hos Stadsarkivet på Ystads kommun.

Pil ner

Sjukanmälan

Sjukanmälan kan endast göras till telefon 010-88 87 050 eller via vårt intranät vklass.se. Vi tar ej emot sjukanmälan via formuläret nedan.

Registerutdrag GDPR

Kontakta oss om du önskar att ta del av, begära rättelse, överföring eller att vi ska gallra lagrad information om dig (i den mån vi kan). Klicka här för att se mer information om GDPR.

pil_ner_left

Adressuppgifter

Org nr: 212000-1181
Postadress: Ystad Gymnasium, 271 80 Ystad

Besöksadress Österport: Surbrunnsvägen 1, Ystad
Besöksadress Park: Industrigatan 6, Ystad
Besöksadress Studion: Industrigatan 2, Ystad
Besöksadress Firman: Industrigatan 17, Ystad

Scroll to Top