Wiiiii!

Jag tipsade en elev om en ny triologi häromdagen. Jag misstänkte att den skulle kunna passa vederbörande rätt bra, även om tipset baserades på en annan elevs tycke och smak eftersom jag själv ännu inte hunnit läsa den!

Idag studsade samma elev in i biblioteket och in i min dörröppning och strålade med hela ansiktet när hon uppspelt förkunnade att:
”Alltså, jag måste bara berätta att jag är typ helt superexcited över den boken du gav mig i förra veckan, jag läste ut den på fyra dagar och nu har jag redan börjat med tvåan!”

Därefter fick jag en målande och spännande redogörelse för vad boken handlade om, och varför den var så förbaskat bra! Och självklart kommer jag att kasta mig över den så fort den lämnats tillbaka, men i sann läsambassadörsanda har eleven i fråga tipsat sina vänner om den, vilket gör att den fortfarande är på vift!
Mitt stolta bibliotekariehjärta klappar lite extra hårt just nu!
Jag ska försöka ge mig till tåls ett tag till! 🙂

Är du nyfiken på vilken det är?

delirium