RISSELMAGASINET

Risselmagasinet

Risselmagasinet är vår restaurang som drivs av våra elever och lärare. Hos oss kan boka bord för att äta både frukost, lunch och trerättersmenyer.

Risselmagasinet är restaurangen där vi från Restaurang- och livsmedelsprogrammet , Yrkesintroduktionen inriktning Restaurang och livsmedel. 4NP Gysär HRB lär oss att laga mat och servera. Se vår meny nedan.

Välkommen att få uppleva och följa vår utveckling!

Boka bord!

Boka bord genom att ringa 0709-23 07 20 eller maila [email protected]
Din bokning är klar när du har fått en bekräftelse. Sista möjligheten att boka bord samma dag är 30 minuter innan stängning. Det finns även möjlighet till drop in i mån av plats.

Betalning kan endast ske med betalkort.

Välkommen!

Veckans meny

MÅNDAG

kl 11.30-13.00
Öppet:
vecka 4-22 (2019)
Stängt:
vecka 8, 9, 16, 17

Gymnasiesärskolan lagar och serverar maten.

Måndag 14 /10

STÄNGT

TISDAG

kl 11.30-13.00
Öppet:
vecka 4-22 (2019)
Stängt:
vecka 8, 16, 17

Yrkesintroduktion åk 1, 2 och 3 lagar och serverar.

Tisdag 15/10

Förrätt:
Chevrépizza blanc.

Varmrätt:
Torskrygg, kokt potatis, ägg, räkor, brynt smör

Dessert
Päron- och äpplefavoriter

ONSDAG

kl 11.30-13.00
Öppet:
vecka 4-22 (2019)
Stängt:
vecka 4, 5, 6, 8, 16, 17, 18, 21, 22

Restaurang- och livsmedelsprogrammet lagar och serverar.

Onsdag 16/10

Förrätt
Pumpasoppa

Huvudrätt
Pariserlåda med Idahopotatis

Efterrätt
Vaniljbavaroise med bärkompott

TORSDAG

kl 08.30-10.00
Öppet:
vecka 4-22 (2019)
Stängt:
vecka 8, 16, 18, 22

kl 11.30-13.00 (endast v 19, 20)

Restaurang- och livsmedelsprogrammet lagar och serverar.

Torsdag 17/10

Afterwork mellan Afterwork mellan klockan 16.00 och 19.00 med nordiska tapas och cocktails.

FREDAG

kl 11.30-13.00
Öppet:
vecka 4-22 (2019)
Stängt:
vecka 4, 5, 6, 8, 16, 19, 20, 21, 22

Restaurang- och livsmedelsprogrammet lagar och serverar.

Fredag 18/10

STÄNGT