VÄLKOMMEN ATT BOKA BORD

Menyer på Risselmagasinet för vecka 17, 2018

Vi som lagar maten pluggar på Restaurang- och livsmedelsprogrammet och på Yrkesintroduktionen inriktning Restaurang och livsmedel.
Måndagar 11:30 – 13:00 – Yrkesintroduktionen lagar och serverar husmanskost och efterrätt.
Tisdagar 08:30 – 10:00 – Yrkesintroduktionen har frukostservering.
Onsdagar 11:30 – 13:00 – åk 2 på Restaurang och livsmedel lagar och serverar en god meny.
Fredagar 11:30 – 13:00 – åk 1 på Restaurang och livsmedel lagar och serverar en god meny.

Sista möjligheten att boka bord är 30 minuter innan stängningstiden.

MÅNDAG

Huvudrätt:
Ost- och bacon burgare med pommes strips
samt coleslaw

Dessert:
Lyxshake med smak av hallon/blåbär

TISDAG

Frukostbuffé

ONSDAG

Förrätt

Huvudrätt

FREDAG

Förrätt
Snittar

Huvudrätt
Lax i dillsås och havsrom

Efterrätt
Crème Brûlée

Utvalda tisdagar har vi även frukostservering på Risselmagasinet.

Våra elever på Yrkesintroduktion, inriktning Restaurang och Livsmedel, tillagar frukosten och serverar den vällagade buffén. Vi meddelar här på hemsidan vilka dagar som servering sker, vid uppehåll beror det på andra skolaktiviteter. Kom hit och avnjut en god frukost tillsammans med kollegor, vänner eller familj.

Frukost serveras kl 08.30-10.00
Risselmagasinet, Industrigatan 6 i Ystad.

40 kr/person
Betalning kan endast ske med kort.

Vad som brukar ingå i frukosten:

  • Ägg och sill
  • Lax och räkor
  • Äggrätter
  • Bacon
  • Kötträtter
  • Kycklingrätter
  • Fiskrätter
  • Gratänger
  • Pajer
  • Krämiga sallader
  • Köttfat
  • Ostfat
  • Nybakat bröd
  • Grönsaker och frukt
  • Vitaminkick
  • Veckans söta
frukost Risselmagasinet