RISSELMAGASINET

Risselmagasinet

Risselmagasinet är vår restaurang som drivs av våra elever och lärare. Hos oss kan boka bord för att äta både frukost, lunch och trerättersmenyer.

Risselmagasinet är restaurangen där vi från Restaurang- och livsmedelsprogrammet , Yrkesintroduktionen inriktning Restaurang och livsmedel. 4NP Gysär HRB lär oss att laga mat och servera. Se vår meny nedan.

Välkommen att få uppleva och följa vår utveckling!

Boka bord!

Boka bord genom att ringa 0709-23 07 20 eller maila [email protected]
Din bokning är klar när du har fått en bekräftelse. Sista möjligheten att boka bord samma dag är 30 minuter innan stängning. Det finns även möjlighet till drop in i mån av plats.

Betalning kan endast ske med betalkort.

Välkommen!

 Följ oss på instagram @risselmagasinet_ystadgymnasium!

Veckans meny

MÅNDAG

kl 11.30-13.00
Öppet:
vecka 4-22 (2019)
Stängt:
vecka 8, 9, 16, 17

Gymnasiesärskolan lagar och serverar maten.

25/2

STÄNGT

TISDAG

kl 11.30-13.00
Öppet:
vecka 4-22 (2019)
Stängt:
vecka 8, 16, 17

Yrkesintroduktion åk 1, 2 och 3 lagar och serverar.

26/2

Förrätt:
Insalata Caprese

Varmrätt:
Pasta Puttanesca

Dessert:
Tiramisu

Pris: Tre-rätters 90 kr, Tvårätters 75 kr, Huvudrätt 60 kronor

ONSDAG

kl 11.30-13.00
Öppet:
vecka 4-22 (2019)
Stängt:
vecka 4, 5, 6, 8, 16, 17, 18, 21, 22

Restaurang- och livsmedelsprogrammet lagar och serverar.

27/2

Huvudrätt
Biff Strindberg
alternativt
Kokt ål senapssås

Efterrätt:
Saltkaramellglass med kanderade mandlar

TORSDAG

kl 08.30-10.00
Öppet:
vecka 4-22 (2019)
Stängt:
vecka 8, 16, 18, 22

kl 11.30-13.00 (endast v 19, 20)

Yrkesintroduktion Åk 1, 3 och gymnasiesärskolan Åk 3, 4 lagar och serverar maten.

28/2

Frukostbuffé

Pris: 50 kronor

FREDAG

kl 11.30-13.00
Öppet:
vecka 4-22 (2019)
Stängt:
vecka 4, 5, 6, 8, 16, 19, 20, 21, 22

Restaurang- och livsmedelsprogrammet lagar och serverar.

1/3

Förrätt
Toast Skagen

Huvudrätt
Fylld kotlettrad, äppelsky, bakad potatis

Efterrätt
Smulpaj med citrongrädde