VÄLKOMMEN ATT BOKA BORD

Meny på Risselmagasinet

Vi som lagar maten pluggar på Restaurang- och livsmedelsprogrammet och på Yrkesintroduktionen inriktning Restaurang och livsmedel.
Måndagar 11:30 – 13:00 – 4 NP  åk 2-4 lagar och serverar husmanskost och dessert.
Tisdagar   11:30 – 13:00 – Yrkesintroduktion åk 2 och 3 serverar en trerättersmeny.
Onsdagar 11:30 – 13:00 – åk 2 på Restaurang och livsmedel lagar och serverar en god meny.
Torsdagar 11:30 – 13:00 – åk 3 på Restaurang och livsmedel lagar och serverar en god meny.

Sista möjligheten att boka bord är 30 minuter innan stängningstiden.

Betalning kan endast ske med kort.

 

På torsdagarna serverar vi en 4-rättersmeny som eleverna i åk. 3 har komponerat. Vi anger endast huvudråvarorna som dominerar smakbilden för

att eleverna skall få öva på att presentera maträtterna. Självklart finns det möjlighet att köpa loss rätterna från menyn och de priserna anger vi nedan.

 

 

 

MÅNDAG

Måndag 22/10

Varmrätt: Stekt fläsk med löksås
alternativt
Bruna bönor med fläsk

Dessert: Pavlova med lemoncurd

Pris: 60 kr.

TISDAG

Tisdag 23/10

Idag serveras en smakrik och härlig Indisk buffé.

Pris: 90 kronor

ONSDAG

Onsdag 24/10

Soppa på höstens svampar
xx
Rimmad oxbringa/ fläsklägg med rotmos
xx
Inkokt päron
Sabayonne och krossade drömmar

Förrätt 20:-
Huvudrätt 60:-
Efterrätt 20:-

100:- för 3-rätters

TORSDAG

Torsdag 25/10

Halstrad rökt ål, äggröra, dill
xxx
Rödtunga meunière, friterad persilja, champinjoner
eller
Viltwallenbergare, tranbär, rotsaker
xxx
Chokladmoussekupol, chokladgelé, apelsinkräm

4-rätter 195:-
Förrätt: 30:-
Huvudrätt: 80:-
Efterrätt: 30:-

Öppettider

för Risselmagasinet höstterminen 2018

frukost Risselmagasinet