VÄLKOMMEN ATT BOKA BORD

Meny på Risselmagasinet

Vi som lagar maten pluggar på Restaurang- och livsmedelsprogrammet och på Yrkesintroduktionen inriktning Restaurang och livsmedel.
Måndagar 11:30 – 13:00 – 4 NP  åk 2-4 lagar och serverar husmanskost och dessert.
Tisdagar   11:30 – 13:00 – Yrkesintroduktion åk 2 och 3 serverar en trerättersmeny.
Onsdagar 11:30 – 13:00 – åk 2 på Restaurang och livsmedel lagar och serverar en god meny.
Fredagar  11:30 – 13:00 – åk 1 på Restaurang och livsmedel lagar och serverar en god meny.

Sista möjligheten att boka bord är 30 minuter innan stängningstiden.

Betalning kan endast ske med kort.

MÅNDAG

Måndag 3/9
Varmrätt:

Dessert:

TISDAG

Tisdag 4/9
Förrätt:

Varmrätt:

Dessert:

ONSDAG

Onsdag 5/9
Stängt

FREDAG

Torsdag 6/9
Förrätt

Huvudrätt

Efterrätt

frukost Risselmagasinet