17.00 - 19.00

Onsdagen den 31 januari 2018 arrangerar Ystad Gymnasium öppet hus för dig som ska göra ditt gymnasieval i januari. Vi håller dörrarna vidöppna på Surbrunnsvägen 1 och Industrigatan 6, mellan klockan 17.00 och 19.00. Där vi bland annat bjuder på musik från estetiska programmet, SYV som svarar på frågor, elevguider som visar dig runt på de olika programmen och mycket mer. Kika runt på sidan så hittar du allt som händer under kvällen!

Det här händer

SKUGGA?

Boka

Konsert   Glasgången, Österport
The Sound
of education

Estetiska programmets musikelever håller konsert i Glasgången under hela kvällen. Om du känner för lite skön musik under ditt besök kan du kika in och lyssna på låtar från höstens projekt.

Läs mer om konserten

Hitta rätt

Vilken är den smidigaste vägen till mediastudion? Hur kommer du snabbast till kafeterian? Lugn. Med den här interaktiva kartan slipper du onödiga omvägar och pinsamma sena ankomster. Här kan du leta upp i förväg var du ska på Öppet hus och ha full koll redan innan du kommer hit.

Till kartan

Provsmakning under Öppet hus
Smaka på en utbildning

Ystad Gymnasiums egen restaurang Risselmagasinet håller kvällsöppet för alla nyfikna. Eleverna bjuder på höstens råvara äpple. Du får smaka varm äppeldryck ihop med äppelkaka och se hur vi arbetar med konsistens på vaniljsås med kökstekniker samtidigt som eleverna berättar om sin utbildning. Risselmagasinet hittar du mitt emellan Österport och Park.

AMBASSADÖRERNA
Häng med oss på Snapchat och Instagram

Är du nyfiken på hur vardagen ser ut för en gymnasiestudent? Följ då våra student ambassadörer på Snapchat och Instagram.

Ajla

Albin