Den sista föreställningen

Den 11 maj 2022 höll Estetiska programmet konserten Den sista föreställningen på Ystads teater. Efter tre händelserika och härliga år var eleverna i årskurs tre redo att inta Ystad Teater för att hålla sin efterlängtade sista föreställning.

Estetik och media anordnade röda mattan för att skapa en galakänsla. Gästerna ombeddes komma finklädda, konsertbesökare blev intervjuade, det bjöds på bubbel och mingel innan konserten startade. Förutom en glamorös galakänsla bidrog mediaeleverna med fotoutställning och dokumentärfilmsvisning innan konserten.

Musikelever bjöd på musik från vitt skilda genrer då varje elev valde en egen låt att framföra tillsammans med sina kompmusiker. Varje elev har själva verkat som kapellmästare för den låt de valt och agerat både musiker och repledare under repperioden. De har stått för noter till sina musiker och arrangerat musiken själva.

Enligt tradition stylades eleverna av duktiga Hår- och makeupstylister på vårt eget Hantverksprogram. Eleverna fick hjälp med smink, hår och scenkläder.

Här ser ni fotografier tagna av Elise Håkansson från Estetiska programmet inriktning Estetik och media.

 

Rulla till toppen